6 כפות שמן קוקוס/חמאה מומסים
6 כפות סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס+2 כפות קמח שקדים
1/4 כוס קמח קוקוס
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
לגירסת השוקו: הוסיפו 1 כף אבקת קקאו בשלב מספר 3.
לא ממליצה לרדד ללא נייר אפיה. הבצק ידבק.
זמן האפיה משתנה בהתאם לעובי הבצק. קמח שקדים נוטה להישרף יותר בקלות ולכן אל תשכחו להציץ בתנור.
במתכון הזה לא יעבוד קמח רגיל. השומן שבשקדים תורם ללחות ולרכות של העוגיות. לעוגיות על בסיס שיבולת שועל/קמח, קפצו לקטגוריית המאפים באתר.
מרקם העוגיות רך אך דורש יכולת נגיסה. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
מילה של תזונאית- במידה וילדכם נחשפים לביסקוויטים קנויים בשגרה, זוהי אלטרנטיבה ביתית מזינה יותר. מתכון זה מכיל סוכר מוסף. לפי ההמלצות הקיימות כדאי לצמצם צריכתו למינימום עד גיל שנתיים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן