1 חבילת טופו קשה
תבלינים:
מעט מלח* פלפל
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית אבקת שום
3 כפות פירורי לחם/תירס גרוס
שמן זית מעל
1. מחממים תנור ל-230 מעלות
2. מספיגים את הטופו בנייר סופג וחותכים לרצועות עבות כמו בסרטון.
3. מתבלים בתבלינים ופירורים ומערבבים כך שהטופו יכוסה בהם.
4. מזלפים מעל שמן זית.
5. אופים כ-10 דקות.
*תינוקות אינם זקוקים להרבה מלח בתזונה שלהם ועל כן נסו להתקמצן🙃 אני פיזרתי מעט והוספתי למנה שלי סויה בצד לטבילת הטופו.
✅️הטופו יוצא במעטה עדין מאוד מבחינת "קריספיות". בפנים- הוא רך מאוד. בכל מקרה, זאת לא מנה שלטעמי מתאימה לראשית האכילה אלא לשלבים קצת יותר מתקדמים, אחרי שהתינוק התנסה במרקמים מגוונים.
✅️אנא שימו לב כי טופו (סויה) נחשבים לאלרגן ועל כן דורש חשיפה מבוקרת תחילה.
✅️הגשתי לצד אורז עם אפונה (שנמעכה), פלחי עגבניה ורצועות אבוקדו👌🏻
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן