מתכון שהפך ויראלי ובצדק: יש כאן חטיפי עוף סופר קריספיים ואפויים אבל אם תצפו אותם ברוטב הם יהפכו לרכים רכים. הרוטב לבחירתכם ויכול להוות "גשר". כלומר באמצעות מטבל אנחנו מעוררים עניין במאכל שיש פחות היענות אליו. נסו ועדכנו🙂⬇️
נתקלתי במתכון מעניין של שירן מתתיהו בו היא פשוט "מעצבת" מהשניצל שלה צורות ריבועים. ילדים כ"כ אוהבים ומתחברים לדמויות מתוקות אז למה בעצם לא לקחת את החותכן האהוב עליהם וליצור ממנו שניצל טעים וביתי בצורות? :)
היי אני מורין, תזונאית ילדים ואני לא מטגנת שניצלים כבר שנים! נניח רגע בצד את "הטייטל" של התזונאית, אני לא מתחברת להתעסקות, להתזות, ללכלוך ולתוצאה הסופית. ריכזתי לכם פה טיפים לשניצלונים מוצלחים ללא טיגון! מהרגע שתנסו, לא תרצו לחזור לטגן :)
כמה שהמנה הזאת טעימה ומזינה לקטנטנים ובכלל לכל המשפחה!
טעמים נהדרים שמתקבלים מהמרכיבים האיכותיים ביותר שקיימים.
הירקות רכים והעוף מתפרק מהעצם ויוצר מנה שתתאים החל מגיל חצי שנה.
לקציצות האלו קראתי "הקציצות של צילי"- הן רכות, טעימות מאוד וקולעות לטעם של הבנות שלי והפעם ללא צורך בפירורי לחם או ביצים.
הסוד הוא במי סודה, לישת הבשר וקירור לפני הבישול.
מבוסס על המתכון של איילת ונציה עם שינויים קטנים שלי.
אתגר קטן לשבוע חדש- מתכננים קדימה🙂
המיני קציצות שכאן קלות מאוד להכנה, רק תצטרכו תכנון טיפה קדימה🙂
אגב, אין על גירסת המיני, בטח בחשיפות למנות חדשות- זה עוזר מאוד להימנע מזריקה ובזבוז של מזון לחינם.
כשאומרים לי את המושג "שולחן משפחתי", המנה הזאת היא בין הראשונות שאני מדמיינת. בישלתי אותה עוד לפני שהבנות שלי נולדו והמשכתי לבשל גם אחרי. מנה צבעונית, משביעה ומזינה לכל המשפחה.