
1 בננה בשלה
1 אבוקדו בשל
1 ביצה
3-4 כפות קמח רגיל/מלא/כוסמת
אפשרי:
1/2 כפית קינמון
1. מועכים בננה ואבוקדו ומעבירים לקערה.
2. מצרפים את שאר הרכיבים ומערבבים.
3. מחממים מחבת משומנת או נון-סטיק.
4. יוצקים ככף מבלילת הפנקייק למחבת על חום בינוני-נמוך.
5. הופכים אחרי 2-3 דקות/הזהבה.
6. חותכים בהתאם למיומנות האכילה של הילד ומגישים.
מרקם הפנקייקים רך מאוד. התאימו את המרקם למיומנות של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן


6 תגובות
היי מורין
מה יכול להוות תחליף לביצה?
היי, אמנם לא ניסיתי אבל אפשר לנסות עם זרעי צ'יה. עבור כל ביצה: מערבבים כף אחת של זרעי צ'יה עם שתיים וחצי כפות מים, משאירים את התערובת למשך כ-5 דקות.
היי, יוצא כמות גדולה לתינוקת שלי. אפשר להקפיא?
בטח, עד 3 חודשים.
מתכון נהדר! מה דעתך על קמח טף? האם אפשרי להחליף בחלק מהמתכונים שלך את הקמח המצוין לקמח טף, והאם את ממליצה?
כמו כן, במתכון הזה, האם הגיוני בעיניך להוסיף קצת חמאת שקד (שקדיה) לתערובת? מחפשת להעשיר כמה שיותר
היי 🙂 אין לי נסיון גדול איתו ואני מניחה שתלוי מתכון. שווה נסיון. לגבי החמאת שקד- אפשרי