500 גרם הודו טחון
1 גזר קלוף וחתוך גס
200 גרם כרובית מופרדת לפרחים*
תיבול אפשרי:
1 כפית שום גבישי
מלח פלפל לפי הטעם
לציפוי:
2/3 פירורי לחם/תירס גרוס
שמן זית להזלפה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות2. טוחנים את הגזר והכרובית
3. מעבירים לקערה את הירקות הטחונים. מוסיפים הודו ותבלינים. מערבבים.
4. מכדררים, מצפים בשכבה דקה של פירורים ומשטחים לצורת נאגטס.
5. אופים 25 דקות, הופכים בחצי הדרך.
הולך נפלא עם מטבל וירקות. בתיאבון ❤️
הערות
✅️*השתמשתי בכרובית קפואה ועל כן חלטתי אותה כמה דקות במים רותחים טרם הטחינה.
✅️מרקם הנאגטס רך ועסיסי. יתאים לקטנטנים שנחשפים לאוכל אצבע.
✅️ניתן להקפיא.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן