1 תפוח אדמה בינוני
(אפשר גם להמיר בגזר/בטטה/דלעת)
30 מ"ל חלב כלשהו
6 כפות קמח שאוהבים (רגיל/מלא/קטניות/לל"ג)
כף אחת של שמן
למריחה ופיזור מעל:
רוטב עגבניות (השתמשתי של מוטי)
גבינה (השתמשתי במוצרלה)
1. מחממים תנור ל-210 מעלות
2. מגררים ירקות שאוהבים
3. מוסיפים את שאר המרכיבים
4. הבלילה לא אמורה להיות נוזלית מדי. אם היא עדיין נוזלית מוסיפים קמח.
5. משטחים את הבלילה בשכבה דקה על תבנית עם נייר אפייה וקצת שמן. אופים למשך 15 דקות.
6. לאחר מכן, מוסיפים רוטב עגבניות ואופים לעוד 7 דקות.
7. לבסוף, מוסיפים גבינה ואופים עוד 5–7 דקות.
8. מצננים, חותכים ומגישים.
מתאים כאוכל אצבע רך. שימו לב לרכיבים האלרגניים במתכון (גבינה, כוסמת במידה ובוחרים להשתמש)
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן