כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
8 תגובות
במה אפשר להחליף את הבננה? אוכל כבר די הרבה בננות (לבד או במאפים) ומחפשת רעיונות לגוון
היי, אפשר לנסות בגביע קטן של רסק תפוחים, המתיקות תהיה מעודנת יותר.
אפשרי להקפיא?
בהחלט
נראה נהדר! הסלק צריך להיות מבושל?
כן
היי במידה ולא השרתי את הצ׳יה במים והכנסתי לתנור ישר
האם זה בסדר? אני יודעת שזה אולי לא ככ בריא למערכת העיכול של התינוק כשהיא לא מושרת.
היי, צריך להשרות ל-10 דקות עם המרכיבים הרטובים כפי שכתוב במתכון