2 כוסות קמח שקדים
3 בננות בשלות
2 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
מעט קינמון טחון
אפשרי להמתקה נוספת: 3-4 תמר מג'הול מגולען וחתוך קטן
1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
2. מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת.
3. אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות דקות.
4. ממתינים שהעוגה תצטנן לפני שמוציאים מהתבנית.
5. מאחסנים עד 3 ימים או מקפיאים.
המתיקות המתקבלת מעודנת. ניתן להמתיק מעבר עם 3-4 תמרים חתוכים לחתיכות קטנות.
מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
מרקם המאפה רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ לחשוף תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
היי,
שכחת לציין את כמות התמרים🙃
תוקן ועודכן, תודה 🙂