מאפינס ריקוטה, בננה וקינמון – נשנוש עדין לקטנטנים
מאפינס רכים במיוחד, עם מרקם שמתפורר בפה ומתיקות טבעית בלבד – מושלמים לתינוקות ופעוטות. בלי סוכר, בלי גלוטן, עם רכיבים מזינים כמו גבינת ריקוטה, בננה וקינמון.
ניתן להתאים בקלות לגרסה ללא ביצה, עם קמח רגיל או עם תחליף לבננה.
18 תגובות
אפשר להמיר את התמרים במייפל? מרגישה שהטעם של התמרים דומיננטי לי בעוגה..
היי, בטח. הייתי מתחילה במשהו כמו 1/4 כוס
נראה מעולה!
אפשר להשתמש בממרח תמרים במקום תמרים רגילים?
אפשר להמיר בסילאן (כרבע כוס)
הכנתי מאפינס.
יצאו 17 יפים וטעימים
נהדר ממש!!
אפשר ללא הסודה לשתיה?
תחליפי באבקת אפיה
שאלת השאלות: ניתן להקפיא? אם כן, כיצד כדאי להכניס להקפאה? כיחידה שלמה או פרוסות?
עובר הקפאה מצויין. ממליצה לחתוך מראש.
היי,
מבחינת החלפה לסילאן – ההמלצה להימנע מסוכר מוסף לפני גיל שנתיים תופסת גם לגבי סילאן מ-100% תמרים?
תודה רבה
היי מאי, נכון. גם סילאן שמופק נטו מתמרים נכלל בקטגוריה זו.
אפשר לוותר על התמרים? אולי לשים אחד? מרגיש לי שזה מוגזם לתינוקת בת פחות משנה מבחינת כמות הסוכר
כן, אפשר להפחית
היי מורין, איך נכון לעשות חשיפה ראשונית לקמחים למיניהם? הרי לא מגישים קמח בנפרד ממשהו. תודה
היי, אפשר לעשות חשיפה לחיטה: בורגול/פסטה/ קמח במתכון וכו
מה אפשר במקום שיבולת שועל? (לצליאקית שעדיין לא יכולה…)
היי יעל, יש מתכון דומה על בסיס קמח שקדים: https://www.morinfridman.co.il/recipes/gluten-free-banana-bread/