1 תפו"א גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 ראש ברוקולי בינוני מחולק לפרחים קטנים
3 ביצים
אפשרי: מלח לפי הטעם
1. מבשלים את הירקות עד התרככות ומסננים מנוזלים*
2. מעבירים לתבנית משומנת את כל המרכיבים ומערבבים.
3. אופים ב-180 מעלות 25-30 דקות עד התייצבות (5 דקות לפני סיום האפיה, פיזרתי גבינה מגוררת מעל, אין חובה).
במידה ומשתמשים בברוקולי קפוא, מפשירים כמה דקות לפני ואז אין צורך בבישול מקדים.
מרקם המאפה רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי נחשפו למרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
היי,
הבן שלי עם אלרגיה לביצים, מה אני יכולה להוסיף במקום? תודה!
היי דור, המתכון שכאן מבוסס על ביצים ולכן אין לי תחליף אבל אפשר למיין באתר לפי קטגוריה "ללא ביצים" ויש מגוון אפשרויות אחרות
היי מורין, האם ניתן להקפיא?
אין מניעה אבל תפוח אדמה לצערי לא עובר הפשרה היטב