10 תמרים מג'הול
1.5 כוסות אגוזי קשיו
2 כפות אבקת קקאו
2 כפות קוקוס טחון
1. משרים את אגוזי הקשיו למשך 30-60 דקות במים.
2. מסננים מנוזלים וטוחנים יחד עם כל שאר המרכיבים. אמור להתקבל כמעין בצק נוח לעבודה.
3. יוצרים כדורים ומאחסנים במקרר לשבוע ימים. ניתן גם להקפיא.
שימו לב כי אם אתם מגישים את המתכון מתחת לגיל 5 שנים על האגוזים להיטחן לחלוטין ללא שברים בשל סכנת חנק!
ניתן להמיר את אגוזי הקשיו באגוזי מלך. במקרה זה מספיקה השרייה של 15-30 דקות.
מרקם הכדור רך, התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד (קשיו נחשב למזון אלרגני בקבוצת האגוזים).
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
היי, מאוד אהבנו את המתכון 🙂
האם ניתן להחליף את הקשיו באגוזי מלך?
אם כן, גם אותם יש להשרות?
היי שמחה לשמוע 🙂 ניתן להחליף, ההשריה תהיה קצרה יותר (15-30 דקות)
היי, יצא לי ממש קשיח ולא אפשרי לטחינה, יודעת מה הסיבה?
ואז הוספתי קצת מיץ ענבים ויצא רך מדי 🤦🏻♀️
השרית את הקשיו?