1.5 כוסות אגוזים*
1/2 כוס תמר מג'הול מגולען (3-4 יחידות)
1/2 כוס צימוקים/חמוציות
3 כפות קוקוס טחון
3 כפות שיבולת שועל
1. מעבירים את האגוזים לקערה ומשרים במים פושרים 10-30 דקות. ההשריה מרככת את האגוזים ומסייעת בטחינתם.
2. מסננים מנוזלים ומעבירים עם שאר המרכיבים למעבד מזון וטוחנים.
3. טוחנים עד שמתקבל מרקם הדומה לבצק עוגיות (לי לקח כדקה).
4. מעבירים לאיזושהי תבנית כדי לקבל צורה מלבנית.
5. מעבירים למקרר ל-15 דקות.
6. מוציאים וחותכים ליחידות מלבניות.
7. שומרים עד שבועיים במקרר או מקפיאים.
*המרקם המוצלח ביותר מתקבל מקשיו ו/או שקדים!
ניתן להמיר את הקוקוס לשיבולת שועל ולהפך (כלומר 6 כפות של שיבולת שועל/קוקוס בלבד).
שימו ❤️ כי עלול להכיל שברי אגוזים ולכן מיועד לכל הפחות לילדים מעל גיל 5 שנים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן