כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
6 תגובות
מתכון מעולה ממש!
הבצק יוצא נוח מאוד ונעים לעבודה
הוספתי חצי כפית אבקת אפייה לקבל טיפה יותר אווריריות ופריכות. הכנתי ביחד עם הילדים וזה הנשנוש שלהם בבוקר
ממש משמח לשמוע
היי מורין,
מה פספסתי
העוגיות יצאו לי ממש מרות (טעם של קקאו חזק)
אציין כי השתמשתי בטחינה חצי וחצי ממרח (3 וחצי כפות כפי שצוין) אגוזים ו3 כפות סילאן כפי שרשום.
היי מיטל, מצטערת לשמוע. זוכרת איזה טחינה השתמשת? הטעם שלה באופן כללי נוטה להיות דומיננטי יותר ואולי בשילוב הקקאו יצא קצת קשוח מדי
היי, הכנתי בדיוק לפי המתכון ויצא לי 10-13 עוגיות ואצלך רשום 50-70 עוגיות
אולי טעות?…
ויצא טעים כמובן ♥️
היי ליאת, בגירסת המיני אכן יוצאות בין 50-70 עוגיות
תלוי גודל כמובן