1 ביצה טרופה או תחליף (ראו הערות)
מיץ סחוט מתפוז קטן
3 כפות גבינה לבנה
3 כפות קמח
1 כף קוקוס טחון
1. מערבבים בקערה את כל הרכיבים.
2. יוצקים למחבת משומנת/נון סטיק כ-2 כפות מהבלילה עבור כל חביתית.
3. הופכים אחרי כ 2-3 דקות, לאחר התייצבות והזהבה.
4. מורידים מהאש לאחר הזהבת הצד השני.
תחליף לביצה: 1/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק או 1/2 בננה
המרקם רך ויתאים כאוכל אצבעות. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
כמה מיץ בערך אמור להיות?
רבע כוס בערך 🙂
נשמע טעים. יעבוד עם יוגורט (3%) או לבנה, במקום גבינה לבנה? תודה
לגמרי גמיש, אפשר להמיר