1 כוס קמח (השתמשתי בכוסמין 70%)
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
3/4 כוס בננה בשלה מעוכה (2 בננות קטנות)
1 ביצה L
3 /4 כוס "חלב" ביתי*
פירות, ממרח אגוזים/בוטנים וכל תוספת שאוהבים מעל.
1. מערבבים בקערה בינונית קמח, אבקת אפיה, קינמון ומלח.
2. בקערה נפרדת מערבבים ביצה, בננה, חלב. התערובת תהיה גושית.
3. מעבירים את החומרים הרטובים ליבשים ומערבבים עד איחוד.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן או נון סטיק ויוצקים כ-1/3 כוס עבור כל פנקייק.
5. הופכים לאחר התייצבות והזהבה, כ-2 דקות.
6. מצננים מעט ומגישים.
*כאן תוכלו למצוא את המתכון לחלב ביתי וכאן את הפנקייק מ-3 מרכיבים
את החלב הביתי תוכלו להמיר לחלב רגיל או משקה צמחי.
מרקם הפנקייק רך ויתאים כאוכל אצבע עבור קטנטנים. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד (אגוזים וביצים הם אלרגניים שכיחים).
את הפנקייק שומרים במקרר או מקפיאים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
פנקייק מושלם לקטנטנים, הכי טוב שיצא לי להכין מבלי להוסיף סוכר. אני משתמשת ברוויון במקום חלב ויוצא מעולה. תודה רבה!
נהדר, תודה רבה על העדכון המשמח!