1 בננה גדולה מעוכה
1/2 אבוקדו מעוך
2 ביצים גדולות
1/3 כוס גבינת ריקוטה
1/3 כוס חלב/משקה צמחי
1 כוס קמח
1 כפית קינמון
1 כפית אבקת אפיה
מעט שמן לשימון המחבת
בפעם הראשונה שהכנתי את המתכון הבננה לא הייתה בשלה מספיק וזה פגע בטעמים ( התקבל טעם ניטרלי ללא שום מתקתקות מתבקשת). השתמשו בבננה בשלה מאוד.
לא למהר להפוך את הפנקייקים! אחרת יוצא מרקם סטיקי ולא נחמד.
פנקייקים באופן כללי מעולים כאוכל אצבעות (רכים וניתנים להחזקה ע"י התינוק/פעוט).
יוצאת כמות גדולה (20+ יחידות), אפשר לאחסן במקרר או לחסל כל המשפחה.
מילה של תזונאית ילדים- גבינת ריקוטה עשירה בסידן ודלה בנתרן. המרקם שלה הופך כל דבר שמכינים לענן. אבוקדו הוא מקור לא פחות ממצוין לשומן צמחי. הפנקייקים שמתקבלים מאוד עשירים תזונתית ויכולים להוות פיתרון מעולה לקטנטנים שאוכלים כמויות קטנות (ועל כן כל ביס נחשב!).
מרקם הפנקייק רך ויתאים כאוכל אצבעות לתינוקות. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם. שימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
היי,
נהנת מאוש מהמתכונים שלך אבל לפעמים מאגר אותי הכמויות. נגיד פה, בננה גדולה וחצי אבוקדו, מאוש תלוי בבננה ובאבוקדו. יש מצב לכמות בכוסות (או במשקל בכלל יהיה מעולה)
פששוט הכנתי בעבר את המאפינס עדשים כתומות וכנראה דחסתי מדי את הקמח עדשים ויצא לי ממש יבש.
בכל מקרה תודה על ההשקה והשיתוף
תודה, לוקחת לתשומת ליבי 3>