1 פלפל חתוך
1 קישוא מקולף חתוך
1 בצל מקולף וחתוך
כוס עגבניות שרי חצויות
2 שיני שום קלופות
50 מ"ל ציר ירקות/מים
תיבול לפי הצורך
מעט שמן זית
את הירקות לא כדאי לחתוך קטן מדי כדי שלא יחרכו באפיה.
במידה ויתאים מבחינת המרקם ומיומנות האכילה- ניתן להשאיר חלק מהירקות בצורת המקורית אחרי אפיה ולשלב רוטב חלק עם חתיכות ירק. זה מגוון מאוד מבחינת נראות ומרקם המנה.
מתכון לציר ירקות פשוט ניתן למצוא כאן. הטעמים יוצאים עשירים ומוצלחים מאוד.
מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן