כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
4 תגובות
האם ניתן להשתמש בתערובת קמח הביתית שלך כקמח ללג?
כעיקרון כן אבל כנראה שיהיו מתכונים בהם יהיה מוצלח יותר/פחות
היי מורין,
אשמח לדעת אם יצא לך לשקול את הבטטה במתכון. קשה לי להבין איזה כמות של בטטה צריכה להיות במתכון.
תודה
היי בין 100-150 גרם