
1/2 בננה בשלה
1 ביצה
3 כפות שמן זית
מיץ מקלמנטינה אחת
חצי כפית גרידת קלמנטינה
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח שיבולת שועל (ניתן לטחון לבד)
1 כפית אבקת אפיה
אפשרי: מעט אבקת קקאו למאפינס שוקו
שוקולד צ'יפס לפיזור מעל
המאפינס יוצאים סופר רכים. יתאים לתינוקות שאוכלים מזון אצבעות ומנוסים במרקם דומה. שימו לב כי חשפתם לרכיבים האלרגנים במתכון (ביצים, שקדים)
שימו לב כי מתיקות המאפינס מעודנת מאחר ומגיעה מהפירות בלבד. השתדלו להימנע מתוספות המתקה בשגרה עבור תינוקות ופעוטות עד גיל שנתיים. השתמשו בבננה בשלה מאוד לקבלת תוצאה מתוקה.
ניתן למצוא מידע על חשיפה לקקאו לקטנטנים כאן.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן

