
1 כוס קמח שיבולת שועל*
2 כפות קקאו איכותי
2 כפות שמן צמחי (השתמשתי בקוקוס)
2 כפות ממתיק נוזלי (כמו סילאן/מייפל)
למילוי:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות חלב כלשהו
1. מערבבים את מרכיבי הבצק בקערה. עוברים ללישה קצרה עם הידיים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.
2. מרדדים בין 2 ניירות אפיה (שימו לב לא לדקק מדי).
3. קורצים עיגולים ויוצרים פרצוף. משתמשים בשאריות הבצק להכנת עוגיות נוספות.
4. אופים כ 10 דקות ב 180 מעלות. מצננים לחלוטין.
5. ממיסים את השוקולד ומוסיפים את החלב. מערבבים עד שמתקבל מרקם קרמי.
6. ממלאים את העוגיות, סוגרים ומגישים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן

