מניין ההשראה שלי? ממוצר שנתקלתי בו במקפיא של הסופר :) הפכתי אותו לגירסה ביתית ומזינה יותר. התוצאה המתקבלת ידידותית מאוד לילדים ועשירה ברכיבים תזונתיים איכותיים כמו אבץ, ברזל וחלבון.
את המתכון הזה מצאתי ברשת וידעתי מייד שאני רוצה להעלות ולשתף אותו גם כאן. מדובר על לביבה שעשויה מ-2 מרכיבים ונהדרת כארוחת ערב לצד ירקות. כמה דקות הכנה וקיבלנו ביס שווה במיוחד!
לקציצות האלו קראתי "הקציצות של צילי"- הן רכות, טעימות מאוד וקולעות לטעם של הבנות שלי והפעם ללא צורך בפירורי לחם או ביצים.
הסוד הוא במי סודה, לישת הבשר וקירור לפני הבישול.
מבוסס על המתכון של איילת ונציה עם שינויים קטנים שלי.
אתגר קטן לשבוע חדש- מתכננים קדימה🙂
המיני קציצות שכאן קלות מאוד להכנה, רק תצטרכו תכנון טיפה קדימה🙂
אגב, אין על גירסת המיני, בטח בחשיפות למנות חדשות- זה עוזר מאוד להימנע מזריקה ובזבוז של מזון לחינם.
את קציצות הטונה האלה הכנתי לראשונה עבור הבכורה שלי אלה. היא הייתה אז בת שנה וחצי והתלהבה נורא. אז גם אני😄 מאז עברו לא מעט חודשים ולשולחן המשפחתי הצטרפה מאיה הקטנה❤
מתכון טוב לא צריך יותר מדי שינויים ובזכות הפידבקים, הבנתי שהוא באמת כזה.