כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
9 תגובות
מה הכוונה בשמן צמחי?
שלום,
תודה על המתכון!
אם מחליפים את המייפל ברסק תפוחים/בננה, זה מחליף גם את הביצה?
או שכן שמים ביצה ואם רוצים טבעוני אז מחליפים את הביצה ברסק/בננה *בנוסף* למה שכבר שמנו בהמתקה?
תודה!
חן
היי חן, אם את רוצה בעצם תחליף לביצה ולהמתקה טבעית במתכון זה פשוט הייתי ממירה הכל בבננה וחצי או בבנה אחת+1/4 כוס רסק תפוחים.
אפשר להוסיף בננה?לא כתחליף אלא הוספה למתכון?
אפשרי, המרקם ישתנה
אפשר לשים כוס אחת של קמח שקדים וכוס נוספת של קמח אחר , כוסמין לבן למשל?
היי, לא הייתי משנה כאן. יש המון רעיונות נוספים באתר למאפינס על בסיס קמח חיטה/כוסמין
המאפין מאוד טעים!
תודה על מתכון מוצלח
תודה רבה, שמחה שאהבת