2 כוסות קמח שקדים
2 בננות גדולות בשלות
2 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
מעט קינמון טחון
אפשרי: חופן של פירות יבשים מגולענים קצוצים/חתוכים.
1. מערבבים בקערה קמח שקדים, אבקת אפיה וקינמון.
2. טורפים ביצים ומוסיפים יחד עם הבננות אל הקערה. מערבבים עד איחוד.
3. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים קלות.
משטחים על גבי נייר אפיה משומן בתבנית.
4. אופים 30-35 דקות ב-180 מעלות, עד הזהבה והתייצבות.
5. מצננים וחותכים לגודל הרצוי.
לא בא לכם בננה? אפשר להמיר בכוס של רסק תפוחים ללא תוספת סוכר. המתיקות מעודנת בהשוואה לבננה.
מרקם המאפה רך! התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו לב כי חשפתם למרכיבי המתכון בנפרד.
שקדים וביצים נחשבים לאלרגניים שכיחים❗
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
8 תגובות
כמה כוסות קמח שקדים? זה מראה לי שכתוב פשוט כוסות, בלי הכמות. נראה מהמם מחכה להכין!!
2 כוסות, תוקן 🙂
הי, את הבננות למעוך עם מזלג לפני שנוסעים לביצים נכון?
היי כן, למעוך את הבננות 🙂
היי, אפשר להקפיא את זה?
כן, אין בעיה
היי
מתאים כחשיפה ראשונית לשקדים? (גיל 6-7 חודשים)?
ממליצה בחשיפה ראשונה- לתת עם ממרח שקדים טבעי בכמות קטנה (כ-1/8 כפית) ומשם להעלות בהדרגה