1/2 כוס קמח שיבולת שועל/שיבולת שועל דקה
1 בננה בשלה
3 כפות גבינה לבנה
חופן אוכמניות חתוכות לרבעים/חצאים
1. מועכים את הבננה ומערבבים עם שאר הרכיבים מלבד האוכמניות.
2. מוסיפים אוכמניות ומניחים בצד לשתי דקות.
3. מחממים מחבת עם מעט שמן או מחבת נון סטיק.
4. יוצקים אל המחבת על אש בינונית נמוכה, כף גדושה של בלילה עבור כל פנקייק.
5. הופכים לאחר הופעת בועות והתייצבות.
יתאים החל משלב של אוכל אצבעות- התאימו את המרקם למיומנות האכילה של תינוקכם. שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
בשיבולת שועל יש ברזל ועל מנת לשפר את ספיגתו, ממליצה להגיש לצד פרי/ירק עשיר בויטמין C.
ניתן לאחסן במקרר וגם להקפיא.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן