2 גזרים קלופים
2 תפוחי עץ קלופים
2 ביצים
2 כפות קמח (ראו הערות לגירסה ללא גלוטן)
1/2 כפית קינמון טחון
1. מגרדים את הגזרים והתפוחים בחורים הקטנים בפומפייה
2. סוחטים נוזלים באמצעות ידיים או בד טטרה נקיים.
3. טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
4. משטחים על גבי נייר אפיה משומן קלות בתבנית אפיה.
5. אופים 15-20 דקות ב-180 מעלות עד התייצבות.
6. מצננים וחותכים לרצועות/קוביות.
יתאים החל משלב של אוכל אצבעות- התאימו את המרקם למיומנות האכילה של תינוקכם. שימו לב כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד. מרקם האצבעות הוא די "מושי".
ניתן להשתמש בקמח רגיל/מלא/קטניות.
ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים וגם להקפיא.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
יש אפשרות להמיר את הביצים במתכון הזה (בהיבטי אלרגיה)?
היי, לא יצא לי לנסות במתכון כאן אבל מאמינה שאם תמירי לבננה בינונית זה עשוי לעבוד 🙂
תודה! אנסה.
ועוד שאלה, האם ניתן לשלב שומן (למשל חמאת שקדים/בוטנים) ובאיזו כמות?
בטח, 2-3 כפיות יהיה אחלה 🙂