2 גזרים קלופים
1/2 בצל סגול קצוץ
2 כפות פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
1 ביצה או תחליף (ראו הערות)
1/2 כוס קמח (לגירסה ללא גלוטן ראו הערות)
מלח פלפל לפי הטעם
מעט שמן זית לטיגון
תחליפי ביצה אפשריים: 2 כפות טחינה גולמית מעורבבת עם מעט מים/2 כפות קמח תפוח אדמה.
את הלביבות מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
ניתן להמיר בקמח רגיל/קטניות.
עבור תינוקות- מומלץ להשמיט מלח.
הלביבות יוצאות קריספיות מעט במעטה החיצוני ורכות מאוד מבפנים. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן