כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
6 תגובות
היי, נראה מהמם! אם אני רוצה להכין 12 מאפינס תוכלי להגיד לי מה הכמויות?
היי, אני משערת שכפי 4 מהכמויות במתכון המקורי
מחית פרי הכוונה למשהו בסגנון גרבר? או אולי אפשר לטחון פירות קפואים?
כמובן, אפשר לטחון פרי טרי/קפוא.
היי מורין, במה אפשר להחליף את היוגורט היווני (ילד אלרגי לחלב)?
תודה
היי דנה, משתמשת בתחליפים? אפשר למצוא גבינות/יוגורט על בסיס שקדים. אני מאוד אוהבת של "פלנטי".