6-8 שוקי עוף
1 בצל לבן
2 בטטות/תפוחי אדמה
3 גזרים
2 גבעולי סלרי
צרור קטן של פטרוזיליה
1 כוס פסטת "פפרדלה" או כל פסטה שאוהבים
תבלינים אפשריים: מלח, פלפל, כורכום
1. שלב אפשרי: מרתיחים את העוף בסיר לכשעה.
2. חותכים את הירקות.
3. מסננים את העוף מנוזלים ומפרקים לחתיכות.
4. מחממים סיר רחב עף כף שמן. מטגנים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את שאר הירקות. מטגנים כמה דקות. מוסיפים את העוף ומכסים במים.
5. מתבלים ומבשלים על אש נמוכה- בינונית כשעה עד התרככות הירקות.
6. כרבע שעה לפני סיום הבישול, מערבבים פנימה את הפסטה יחד עם הפטרוזיליה הקצוצה. מבשלים עד התרככות הפסטה.
ניתן לטחון את המרק.
מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
התאימו את המרקם למיומנות של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
3 תגובות
היי, תודה על מתכונים נפלאים.
האם אפשר לשמור את השוקיים שלמות ולא לפרק?
האם אפשר להקפיא עם הפסטה?
היי, תודה. כן וכן 🙂
תודה רבה