1+1/2 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
1/4 כוס סירופ מייפל*
1/2 כפית תמצית וניל
לציפוי השוקולד:
1/2 כוס שוקולד מומס (השתמשתי במריר)
1 כף שמן זית/קוקוס
אפשרי: מעט מלח גס הימלאיה
*כמות זו של סירופ מייפל יוצרת גירסה מתוקה מאוד של בצק העוגיות. ניתן להפחית. את המייפל ניתן להמיר לסילאן.
מרקם העוגיות רך. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
מילה של תזונאית- במידה וילדכם נחשפים לביסקוויטים/עוגיות קנויים בשגרה, זוהי אלטרנטיבה ביתית מזינה יותר. מתכון זה מכיל סוכר מוסף (סירופ מייפל ושוקולד). לפי ההמלצות הקיימות כדאי לצמצם צריכתו למינימום עד גיל שנתיים.
באתר תמצאו עוגיות מותאמות לתינוקות ללא תוספת סוכר.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן רגיל?
היי, השמן קוקוס תורם למרקם יציב יותר. לא ניסיתי עם שמן אחר