כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
6 תגובות
היי, מתלבטת אם להחליף את הקמח במתכון לקמח חומוס .. לפעמים אני מכינה פנקייקים כאלה לעצמי , השאלה אם לקטנטנים מותר ?
קמח חומוס? בטח
היי מורין,
כמה גרם זה גביע?
תודה
היי, בד"כ 120 גרם
היי יצא לי סמיך וחסר טעם , מה שמת לה מעל כדי להמתיק?
היי נופר, בפנקייק עצמו אין המתקה. תמיד תוכלי להגיש לצד ממרח/מטבל שאוהבים אצלכם בבית או להמתיק כרצונך את הבלילה עצמה.