4 כוסות קוביות אבטיח
1 כף גרידת לימון
מיץ מילמון אחד
אפשרי: איזשהו ממתיק להוספת מתיקות (סילאן/מייפל לדוגמה)
במידה ואתם מחפשים לקנות ערכה להכנת שלוקים ביתיים, ממליצה על זו של זיפופס, קיימת הנחה עם קוד קופון: morin20
מומלץ להוציא כמה דקות לפני האכילה להפשרה קלה.
מאיזה גיל? אכילת קרחון בצורה כזו זו מיומנות בפני עצמה ולכן תמיד בהשגחה. רוצים שגם הקטנים יותר יהנו? הפכו את השלוק לארטיק והעבירו את הפירות לתבנית ייעודית. שימו ❤️ כי חשפתם לכל רכיבי המתכון
לרעיונות נוספים לשלוקים ביתיים לחצו כאן.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
כמה מייפל מספיק לשים כדי שהם באמת יאכלו לדעתך? ☺️
אם האבטיח מתוק לא הייתי מוסיפה בכלל 🙂 ואם פחות אז להתחיל ממש מכפית, לטעום ומקסימום להוסיף