1/2 בננה בשלה
1 ביצה
1/2 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס חלב/משקה צמחי
1 כף סילאן/מייפל
1/4 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
אפשרי: חופן קטן של שוקלד צ'יפס
1. טוחנים את כל המרכיבים מלבד השוקולד. או מועכים את הבננה בקערה ומוסיפים שיבולת שועל דקה ואת שאר המרכיבים.
2. מעבירים לתבנית מאפינס משומנת.
3. במידה ורוצים מפזרים שוקולד מעל.
4. אופים 20 דקות ב-180 מעלות.
שימו לב כי מדובר על כמות של מנה אישית גדולה או כזאת שמתאימה ל-3 מאפינס בינוניים/6-8 מיני יחידות.
תחליף ביצה אפשרי- 1/4 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר.
ניתן להשתמש בשיבולת שועל גסה/דקה, אין צורך לבשל אותה לפני.
עבור קטנטנים: ניתן לוותר על ההמתקה עם המייפל/סילאן/שוקולד. בחרו בבננה בשלה מאוד ותקבלו תוצאה במתיקות מעודנת. ניתן למצוא מתכון בסיסי יותר כאן.
מרקם המאפינס רך. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
3 תגובות
הכנתי ויצא מוצלח אוורירי. תודה רבה
היי תודה על כל המתכונים המעולים 🧡 האם קמח שיבולת שועל יעשה את העבודה גם מבחינת המרקם?
כן בטח 🙂