כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
10 תגובות
הכנתי לתינוקת בת 9 חודשים והיא אהבה מאוד! זה מאוד רך אז זה די נמחץ לה בידיים, אבל היא אהבה לשחק עם זה ולהכניס לפה וטרפה 2 מאפינס לארוחת ערב יומיים ברצף
זאת בהחלט חלק מהכוונה כאן
שמחה מאוד לשמוע
תודה על המתכון. מאוד אוהבת להכין מהמתכונים שלך.
האם יעבוד לדעתך אם להוסיף שיבולת שועל? אם כן האם לבשל לפני? והאם אפשר להחליף את הסולת בקמח כוסמין? תודה
לא ניסיתי לשנות, לא יודעת להעיד לצערי אם יעבוד בהמרה לקמח אחר
באילו ירקות ניתן להחליף את הדלעת? המתכון נשמע מעולה, חושבת מראש גיוון על בסיס אותו מתכון
היי סייפן, לצערי לא ניסיתי כאן משהו אחר
באיזה סוג שמן מומלץ להשתמש לתינוקות?
אני משתמשת בשמן זית בד"כ
האם אפשר לעשות עם רק תפוחים ?
היי יש לי מאפינס תפוחים באתר
https://www.morinfridman.co.il/recipes/apple-muffins-2/