1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כוס חלב/משקה צמחי
חופן אוכמניות (טריות/קפואות)
1 בננה קטנה בשלה
1 כף חמאת בוטנים/אגוזים (לא חובה)
1. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים.
2. מחממים מחבת משומנת או נון-סטיק ויוצקים כף מהלילה עבור כל פנקייק על אש נמוכה.
שימו לב כי התערובת עדינה ויהיה קשה להפוך פנקייק גדול מדי.
3. הופכים לצד השני אחרי התייצבות והופעת בועות, כשתים-שלוש דקות.
4. מצננים ומגישים.
5. מאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
המרקם עדין ורך. יתאים לתינוקות החל משלב אוכל אצבעות. שימו ❤️ לרכיבי המתכון האלרגניים ודאגו לחשיפה בהתאם.
אם משתמשים באוכמניות קפואות מומלץ להפשיר אותן טרם הטחינה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן