כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
13 תגובות
תודה על מתכונים מעולים!!
אם רוצה להכין בתבנית מאפינס, כמה זמן כדאי לשים בתנור? תודה
לבדוק אחרי 15-18 דקות
שלום מורין,
האם אפשר להשתמש בטחינה במקום ממרח שקדים/בוטנים?
תודה רבה!
הי, יכן אבל טעמה של טחינה דומיננטי יותר
היי,
הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש רכה מבפנים. החלק העליון נראה אפוי לגמרי אבל החלק הפנימי נראה קצת עיסתי.
לא בטוחה אם זה המרקם או שאחרי שאכניס למקרר יתייצב.
היי המרקם פאדג'י יותר מעוגתי. אחרי קירור, יציב יותר.
באיזה אבקת קקאו השתמשת? יצא לי מאוד מר
שלום מורין
האם אפשר להשתמש בחמאת שקדים ולא ממרח שקדים (אם יש הבדל) ואולי אפשר להשתמש בחמאת אגוזי לוז כדי לתת ניחוח שוקולדי?
ובאיזה קקאו השתמשת?
המון תודה
היי טל, מנסיון ממרח אגוזי לוז בד"כ יוצר מרקם דחוס ו"כבד" יותר. השתמשתי באבקת קקאו של שקד תבור
תוכלי להשתמש בממרח/חמאת שקדים. מדובר על אותו מוצר.
כמה קלוריות יש בפאדג׳, טעים מאוד תודה!!
אינני מחשבת קלוריות במתכונים אלו, ניתן לבדוק בקלות במחשבונים ברשת
היי,מה את חושבת על הכנת העוגה הזאת לגיל שנה?
נחשפה לכל המרכיבים בנפרד מלבד למייפל כי אני נמנעת מסוכר
מחפשת מתכון לחגיגה עם המשפחה שתוכל לאכול עם כולם
אפשרי, מזל טוב