1 בצל לבן קצוץ דק
2 גזרים מקולפים ומגורדים
1/2 כוס ברוקולי קצוץ
3 ביצים
1/3 כוס גבינה מגורדת
2 כפות קמח רגיל/מלא
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מעט שמן לאידוי הירקות
1. מחממים מחבת עם שמן. על אש בינונית- גבוהה מאדים את כל הירקות חוץ מהפטרוזיליה, 4-5 דקות עד ריכוך קל. מצננים מעט.
2. בקערה טורפים קלות את הביצים ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
3. מעבירים לתבנית משומנת קטנה (סיליקון או על גבי נייר אפיה).
4. אופים כ-15 דקות בתנור ב-180 מעלות.
5. מצננים וחותכים.
6. מאחסנים במקרר עד 3 ימים.
אין לכם בדיוק את הירקות האלה? לא נורא! גם קישוא וכרובית ישתלבו פה מצויין.
את הקמח הרגיל ניתן להמיר לקמח ללא גלוטן/קמח קטניות/קמח כוסמת.
אין כאן שום חומר מתפיח אז השתדלו לבחור בתבנית קטנה בקוטרה כדי לשמור על נפח של התוצאה הסופית.
מרקם החביתה והירקות רך. יתאים לתינוקות ופעוטות המיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
היי,
אפשר להכין גם כמאפינס?
תודה.
בטח 🙂