2 כפיות שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1.5 כוסות קמח כוסמין מלא
1.5 כוסות קמח רב תכליתי (לבן בהיר) או קמח פיצה
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
לפיצה: רוטב עגבניות, גבינה וכל תוספת שאוהבים.
1. בקערה קטנה שופכים 1 כוס מים חמימים ומוסיפים שמרים וסוכר. מערבבים ומניחים לחמש דקות.
2. לקערה גדולה מוסיפים קמחים, שמן זית ומלח.
3. מוסיפים את המים, השמרים והסוכר לקערת הקמח ומערבבים.
4. לשים עם הידיים/מיקסר עד שמקבל בצק אחיד ונעים למגע.
5. יוצרים כדור ומעבירים לקערה משומנת בשמן זית. מכסים ומתפיחים בין 1-3 שעות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
6. מרדדים את הבצק, מורחים רוטב, מפזרים גבינה (אני אוהבת להשתמש לקטנטנים במוצרלה) וכל תוספת שאוהבים. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
אין צורך להכיר לכם את מרקם הפיצה🙂 התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן