3 תפוחים, קלופים, ללא ליבה
1 כוס קמח רגיל/מלא/ללא גלוטן*
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים בינוניות
1 כפית קינמון טחון
*השתמשתי בקמח ללא גלוטן של שר מיקס בי.
מתיקות הלחם מעודנת❗ ומגיעה מהפרי בלבד. לגדולים יותר ניתן להמתיק מעבר עם סילאן/מייפל וכו'.
מרקם הלחם רך מאוד. יתאים לתינוקות ופעוטות המיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤️ כי חשפתם תחילה לכל רכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
10 תגובות
היי מה אפשר לשים במקום הביצים?
היי, טרם ניסיתי כאן תחליף
הי.
לאיזה תבנית המתכון כאן מספיק?
אינגליש קייק/תבנית מרובעת/שקעים
האם אפשר לוותר על קינמון?
כן
אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל?
מאמינה שיעבוד 🙂
מתכון מעולה!
נראה לך שיעבוד גם עם אגסים במקום תפוחים?
תודה!
אמנם לא ניסיתי, אבל מאמינה שכן 🙂