1/2 כוס רסק תפוחים (1 חבילה קטנה)
1/2 כוס קמח רגיל/מלא/מיקס*
1 ביצה או בננה קטנה מעוכה**
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית אבקת אפיה
מעט שמן למחבת
אפשרי:
1/4 כפית תמצית וניל
1 כף סילאן/סירופ מייפל
לתוצאה רכה יותר, עבור פיצקים, ממליצה להוסיף כף של חלב או משקה סויה ללא תוספת סוכר.
*ניתן להשתמש בכל סוג קמח. אפשרי להחליף בשיבולת שועל. לגירסה לל"ג אני משתמשת בחצי כוס של קמח כוסמת+חצי כוס של קמח לל"ג ("כרגיל"/"תמי")
**על מנת ליצור גירסה ללא ביצים, ניתן להכפיל את כמות רסק התפוחים.
מומלץ לבחור ברסק תפוחים ללא תוספת סוכר.
ניתן להחליף את הרסק הקנוי ברסק ביתי- השתמשו ב1/2 כוס מחית במקרה הזה.
ממליצה עבור תינוקות להסתפק במתיקות המתקבלת מהרסק ולוותר על תוספת מייפל/סילאן.
יתאים החל משלב של אוכל אצבעות, הפנקייק רך. התאימו את המרקם למיומנות האכילה של תינוקכם ושימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
9 תגובות
יצא מעולה! הבנות טרפו!
החלפתי את הקמח בקמח שיבולת שועל באותו יחס 🥰
מתכון מעולה!!!! טעים גם לגדולים 😋
איזה כיף, תודה רבה 🙂
לאיזה גיל זה מתאים?
היי אלי, באופן כללי- מגיל חצי שנה ולאחר חשיפה לרכיבי המתכון. ממוקד יותר- תלוי מיומנות התינוק והמרקם בו אתם כרגע נמצאים 🙂
היי, נראה ממש טעים!
אפשר להקפיא?
בטח!
מתכון מעולה! תודה רבה. רך וטעים ממש
תודה רבה 🙂