500 גרם ( ¾ 2 כוסות+2 כפות) קמח אורז לבן
300 גרם ( ¾ 1 כוסות+1 כפות) קמח קורנפלור/קמח טפיוקה
200 גרם ( ⅓ 1 כוסות) קמח כוסמת/קמח סורגום/קמח טף לבן
מתכונים שכדאי לנסות עם התערובת: מאפינס בננה אוכמניות ולימון, שבלולי פיצה
התערובת תתאים למתכונים רגילים. יחס ההמרה הוא 1:1.
אחסון: תערובת הקמח ללא גלוטן נשמרת היטב בכלי אטום במקום קריר ויבש למשך מספר חודשים (אין צורך לשמור אותה במקרר).
המתכון בהשראת Theloopywhisk
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
4 תגובות
מה קומבינציית הקמחים שמצאת אותה הכי מוצלחת? תודה 🤍
אורז, טפיוקה וכוסמת עובדים עבורינו מצויין 🙂
הי
לגבי הקמח , בכל מתכון שיש את הקמח הרגיל אז פשוט להמיר אותו לקמח הזה?
למשל בחלה, רשמת שם הרבה סוגים של קמחים , האם ניתן פשוט להשמד רק בזה כתיליף לכל הקמחיפ שרשמת שם?
תודה רבה
היי, זה ניסוי וטעייה. כעיקרון אין מניעה אבל עד שלא מנסים ומתרשמים מהמרקם קשה לדעת אם זה מתאים באופן מוחלט. אני בהדרגתיות מוסיפה כאן מתכונים שמוצלחים עם תערובת קמחים זאת.