5 פרוסות לחם
2 ביצים
כל תוספת שאוהבים לחביתה (גבינות/ירקות/תבלינים)
1. קורצים עיגולים מהלחם
2. מרדדים מעט
3. משמנים תבנית שקעים ומניחים את עיגולי הלחם
4. אופים כ-3 דקות ב-180 מעלות
5. בנתיים מכינים את בלילת הביצים: טורפים ומערבבים פנימה את התוספות
6. מוציאים את הלחם מהתנור ושופכים את בלילת הביצים לכל שקע
7. אופים יחד כ-15 דקות עד שהביצים מוכנות.
8. מגישים או מאחסנים במקרר
את שאריות הלחם לא זורקים! אפשר להכין "ביצה בקן" או פרנץ' טוסט אפוי וטעים.
מרקם הלחם לאחר אפיה קראנצ'י מעט. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד. יתאים לקטנטנים סביב גילאי שנה והלאה (תמיד אפשר לחצות לפני הגשה).
באתר תמצאו כתבה על הלחמים האהובים והמומלצים עליי לקטנטנים.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן