כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
4 תגובות
יש אפשרות להמיר את ה5 תמרים לסילאן?
כן, בסביבות 1/4 כוס
איך הופכים את המתכון לטבעוני?
היי, אמנם לא ניסיתי אבל אפשר לנסות עם זרעי צ'יה. עבור כל ביצה: מערבבים כף אחת של זרעי צ'יה עם שתיים וחצי כפות מים, משאירים את התערובת למשך כ-5 דקות.