כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
5 תגובות
איך אופים את זה בתנור? חום וכמה זמן והאם צריך להפוך באמצע
שופכים לתבנית קטנה ואופים סביב ה 25 דקות עד שמתייצב
אז בעצם יוצא חתיכה אחת גדולה בגודל התבנית במקום פנקייקים אישיים?
נכון ואז אפשר לחתוך לרצועות/ריבועים
היי, הפנקייקים יצאו תפוחים ומהממים אבל קצת חסרי טעם. כלומר הם לא מתוקים ולא מלוחים. בפעם הבאה אוסיף לבלילה מעט סילאן או בננה מעוכה, או לחילופין יותר מלח. תודה על המתכון