2 ביצים
2 כפות חמאת בוטנים טבעית*
1/4 כוס קמח שקדים
1 כפית אבקת אפיה
1. מערבבים את כל המצרכים ומעבירים למכשיר וופל משומן/מחבת משומנת.
2. הופכים/מוציאים לאחר הזהבה והתייצבות
*ניתן להמיר לממרח אגוזים אחר כמו ממרח שקדים.
ממליצה למרוח על גבי הוופל/פנקייק מחית פרי/אבוקדו/גבינה לבנה או ריקוטה על מנת לשדרג עוד יותר תזונתית ו"לרכך" מעט את מרקם הוופל.
מאחסנים עד 3 ימים במקרר או מקפיאים.
אפשר לחמם במיקרוגל או במצנם.
מרקם הוופל רך. יתאים לקטנטנים המיומנים במרקם דומה. התאימו למיומנות האכילה של ילדכם ושימו ❤️ כי חשפתם לרכיבי המתכון בנפרד.
עבור ילדים גדולים יותר- שדרגו עם תוספות שאוהבים מאחר וטעם הפנקייק/וופל עצמו נייטרלי
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
2 תגובות
הי מורן, עבור ילדים גדולים יותר (2.5 ו6), האם אפשר להוסיף קצת דבש או מייפל כדי שייצא עם קצת מתיקות? מה את חושבת שמתאים יותר למתכון? תודה רבה על כל התוכן החשוב שלך !🙂🙏🏼
כן 🙂 הייתי הולכת על מייפל