1 כוס שיבולת שועל דקה
1 גביע רסק תפוחים ללא תוספת סוכר (1/2 כוס)
3 כפות יוגורט רגיל/צמחי
2 ביצים טרופות*
1 כף שמן זית
1/2 כפית קינמון טחון
1 כפית אבקת אפיה
אפשרי:
2-3 כפות סילאן/מייפל/דבש ( דבש רק מגיל שנה ומעלה)
1. מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
3. משמנים תבנית וממלאים את השקעים בבלילה.
4. אופים 15-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
5. מצננים ומאחסנים במקרר עד 3 ימים או מקפיאים.
*תחליף ביצה: עבור כל ביצה- 2 כפות חמאת בוטנים חלקה/2 כפות טחינה/1/2 בננה.
את היוגורט ניתן להחליף ביוגורט טבעוני או בשליש כוס חלב/משקה צמחי.
השתדלו להימנע בשגרה מתוספת המתקה לקטנטנים עד גיל שנתיים. מספיקה המתיקות הטבעית ברסק התפוחים.
מרקם המאפינס רך מאוד. יתאים לקטנטנים אשר נחשפו לכל הרכיבים במתכון ומיומנים באכילת מרקם דומה.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן
6 תגובות
מושלם!! עשיתי כמה שינויים שאשמח לשתף.
במקום רסק תפוחים שלא היה לי לקחתי תפוח חץ וגרדתי על פומפיה דק דק דק.
הוספתי חמאת שקדים להעשרה תזונתית
יצא מושלם! הבייבי נהנה
מושלם ליתן!! תודה על השיתוף 🙂
היי, אפשר מיץ תפוזים במקום חלב?
תודה על כל המתכונים!!
היי בטח, אפשר לנסות 🙂
אני גם הכנתי עם תפוח פינק ליידי מגורד במקום רסק כי לא היה לי, ממש עף על זה 😊 והוא בררן
מדהים!