2 בננות בשלות
4 כפות קמח
חופן אוכמניות טריות/קפואות
מעט קינמון טחון
1. מועכים את הבננות בקערה.
2. מוסיפים קמח וקינמון ומערבבים.
3. מערבבים פנימה את האוכמניות.
4. יוצקים ככף עבור כל יחידה למחבת משומנת ומחוממת (או נון סטיק) על אש נמוכה.
5. הופכים לאחר התייצבות והזהבה.
כדי להפוך את הארוחה למאוזנת ושלמה ממליצה מאוד להגיש לצד מנת שומן (אבוקדו/חמאת שקדים לדוגמה) או מזון חלבוני (גבינת ריקוטה/ביצה למשל).
מרקם הפנקייק רך. יתאים לקטנטנים שמיומנים באכילת מרקם דומה. שימו ❤ כי חשפתם תחילה לרכיבי המתכון בנפרד. כדאי למעוך מעט את האוכמניות לפני הערבוב בבלילה.
ניתן להמיר לקמח מלא/ללא גלוטן.
מתיקות הפנקייק מעודנת❗ ומגיעה מהפרי בלבד. אם תבחרו בבננה בשלה מאוד הפנקייק יהיה מתוק יותר. לקטנטנים ניתן להעשיר ולהוסיף טעם למנה באמצעות זילוף חמאת אגוזים/בוטנים. לגדולים יותר עם כל תוספת אחרת שבוחרים🙂 יעבוד מעולה גם עם פירות/סילאן/סירופ מייפל.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן