לבצק
1 כוס קמח שקדים
1 כף קמח קוקוס
3 כפות סירופ מייפל/סילאן
2 כפות שמן זית
1 כפית תמצית וניל
לשכבת הקרמל
1/3 כוס חמאת בוטנים/שקדים
3 כפות סירופ מייפל/סילאן
1 כף שמן זית
קורט מלח
לשכבת השוקולד
1 כוס שוקו צ'יפס
1 כך שמן זית
1. מערבבים בקערה את חומרים הבצק עד שמתקבל מרקם פירורי. מרפדים כל שקע בתבנית מאפינס (כ-1/3 שקע).
2. אופים למשך 12 דקות ב-180 מעלות.
3. מערבבים בקערה את מרכיבי שכבת הקרמל.
4. אחרי שהבצק הצטנן, מניחים כפית מהרוטב מעל כל יחידה.
5. במידה ומצפים גם בשוקולד: ממיסים את מרכיבי השוקולד בסיר קטן/בפולסים במיקרוגל.
6. מכסים כל יחידה עם כפית מהשוקולד.
7. מקפיאים לשעתיים.
8. מחלצים מהתבנית ונהנים.
9. שומרים בהקפאה.
במידה ומשתמשים בתבנית שאינה סיליקונית- יש לשמן אותה לפני.
המתכון מכוון הפעם לגילאי שנתיים ומעלה. וודאו כי חשפתם למרכיבי המתכון בנפרד.
אהבת את המתכון? לחצי על הלב כדי לסמן