כחלק מההחלטה שלי לנסות יותר ויותר להתנסות בהכנה של מאכלים ביתיים ללא גלוטן, נתקלתי במתכון מעולה לפיתות עם 8 מרכיבים מוכרים, ללא גלוטן, מתאימות לפסח, במרקם מוצלח, לא מתפרק וטעים ממש.
המתכון בהשראת הבלוג המצויין theloopywhisk, עם תוספות והתאמות שלי בהערות.
10 תגובות
האם אפשר להשתמש רק בתפוחים מגורדים או טחונים במקום רסק תפוחים?
אפשרי אבל לדעתי המרקם יוצא פחות מוצלח
האם אפשר להחליף את הביצה בבננה או משהו אחר? או פשוט לוותר עליה?
כן עבור כל ביצה ניתן להמיר בחצי בננה
לקחת בחשבון כי המרקם והטעם ישתנו.
האם אפשר לשים במקום החלב מים?
אפשרי אבל ידלל את הטעם
היי! אפשר להחליף את החלב הרגיל בחלב שיבולת שועל? תודה!
היי, כן
הכנתי לבן 9 חודשים שלי, הוא עף על זה!! וגם בעלי חחח יצא רך וטעים, תודה רבה!!!
שמחה ממש לשמוע:)